Brezplačna e-knjiga

So težki časi ustavili vaš posel?

Knjiga ponuja niz rešitev za večjo prodajo, več dobička in več denarja na računu.

19,90 €
Rezerve za povečanje prodaje ležijo v neizkoriščenih zmogljivostih. Iz lastnih zmogljivosti je treba iztisniti največ, a to ni vedno preprosto. Pogosto se namreč zgodi, da na trgu primanjkuje kupcev, ki imajo denar. Tisti redki, ki še lahko kupujejo, so večinoma dosegljivi le z velikimi vložki v oglaševanje, pri čemer pa za uspeh ni nobenega zagotovila. Namen knjige je, da skozi mnoge primere opozori na priložnosti in nevarnosti, ki jih ponuja poslovanje v okolju komplementarnih valut. Za bralca bo postala orodje za premagovanje do zdaj nepremagljivih ovir.

»Komplementarne valute so torej dopolnilne valute, katerih namen ni nadomestiti osnovne, to je nacionalne valute, pač pa jim pomagati in to predvsem v kriznih časih. Zato je upravičeno zapisati, da so komplementarne valute zdravilo za težke čase.« (Revija Obrtnik, 9. september 2020)
 
»Bolj kot teoretično, ko avtor utemeljuje alternativne finančne oblike, ima knjiga praktično vrednost, saj v njej najdemo zanimive primere, ki lahko marsikomu prav pridejo v praksi.
Različne turistične organizacije – avtor to posebej pojasni na primeru hotela – bi lahko v teh kriznih časih opisane primere uporabile za izboljšanje poslovanja.« (Izred. prof. dr. Draško Veselinovič, Ljubljana, Bruselj, julij 2020)

Tomi Jurman je podjetnik po duši. Od najstniških let naprej se spopada s podjetniškimi idejami. Pričujoča knjiga je poskus, da izjemno moč komplementarnih valut približa posameznikom, predvsem podjetnikom. Privlačijo ga izzivi, s katerimi se soočajo lokalne skupnosti. Medgeneracijsko sodelovanje, revščina in socialna izključenost so teme, ki jih je mogoče učinkovito nasloviti s pomočjo komplementarnih, v tem primeru lokalnih valut.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU